Πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κέρδισε ο Μητσοτάκης, εμείς χάσαμε – «Τσάμπα μάγκες στην κυβέρνηση» (Βίντεο)

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των ολιγοπωλίων της ΝΔ τόνισε ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης κατά την πρώτη του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Να δεσμευτούμε ότι ο αγώνας μας θα είναι πάντα ενωτικός, συλλογικός, με αλληλεγγύη και δημοκρατικό ήθος» σημείωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μίλησε για τρία βήματα: Ενότητα, πρόταση, δράση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι η διαδρομή καθενός και καθεμιάς από την ΚΟ «αποτελεί ξεχωριστό οδικό χάρτη για την οικοδόμηση ενός συμπαγούς αντιπολιτευτικού μετώπου στη Βουλή». «Εμείς οι 48 απέναντι στους 158 “άριστους”» τόνισε ο Στ. Κασσελάκης στέλνοντας ενωτικό μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και επιτέθηκε κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα εξαπέλυσε επίθεση κατά των «γαλάζιων» βουλευτών με αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες ότι επέδειξαν αλαζονεία.

«Αντί για συγνώμη μετά τη διαχειριστική ανικανότητα της κυβέρνησης, ειρωνεύονταν» τον Ιωακειμίδη και «εμένα προσωπικά με λογοπαίγνια παιδιών δημοτικού» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι τοξικοί και όχι αυτοί οι τζάμπα μάγκες». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπενθύμισε ότι αντί για ανακούφιση που υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης μετά τον Ιανό ο πρωθυπουργός εξασφάλισε πόνο, ειρωνεία και χαστούκια στους συμπολίτες μας. «Έπρεπε να ντρέπονται».

Όσον αφορά στη Δικαιοσύνη ο Στ. Κασσελάκης τόνισε ότι «εμείς λέμε να κάνει τη δουλειά της» και να τιμωρηθούν οι ένοχοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται». Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γίνει κυβέρνηση οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν θα δέχονται επιρροές και πιέσεις «από εμάς. Θα δεχτούν την αμέριστη συμπαράστασή μας. Υλικοτεχνική και θεσμική ώστε να κάνουν το λειτούργημά τους»

Ο Στ. Κασσελάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει για δύο βαρονίες στη ΝΔ. Η Μία του Κ. Μητσοτάκη και η δεύτερη του Κ. Καραμανλή. Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν τολμά να πειράξει «την άλλη βαρονία. Ο οποίος τολμά και μιλά για τα Τέμπη, που μιλά για το ΟΑΚΑ. Ο άριστος Καραμανλής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί